Frissültek az adatkezelési, adatvédelmi szabályok. A webhely Cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatások zavartalan működését, szabja személyre oldalad és elemzi a forgalmat. RÉSZLETEK A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.

RENDBEN

Impresszum

Valódi Hírek! Olvasson friss, érdekes, valódi híreket, hiteles forrásokból! Hírportálok, híroldalak, blogok friss hírei időrendbe rendezve. Közéleti, politikai, gazdasági, sport és egyéb hírek egy helyen. No propaganda, no fake news!

Kedves Látogató!

A ValódiHírek hírmegosztó oldal, továbbiakban VH. Az oldalunk politikai, közélet, sport illetve egyéb bulvár, szórakozással kapcsolatos tartalomra mutató RSS hivatkozásokat oszt meg, időrendben.

Törekszünk, mint azt a nevünk is mutatja, valós tartalmú hírek megosztására. Erre első sorban a választott oldalak adnak garanciát, de magunk is folyamatosan figyeljük és figyelembe vesszük a látogatók visszajalzéseit is.

Ez egy egyedi fejlesztésű hírmegosztó platform. Folyamatosan dolgozunk rajta, új megoldásokat fejlesztünk, tesztelünk. Az építő jellegű véleményeket szívesen fogdjuk de, az irányvonaltól nem kívánunk eltérni. Nem fogunk saját híreket szerkeszteni, publikálni.

Tehát a híreket nem mi írjuk, mi csak összegyűjtjük azokat az RSS csatornákat, melyek számunkra érdekesek és megosztjuk. .

Tartalmak

A hírportálok, tartalommegosztók, weboldalak RSS (Rich Site Summary) csatornáit 10 perces frissítéssel lekérdezzük, a legfrissebbeket blokkokban, hasábokba megjelenítjük, valamint időrendben hírfolyamban is rendezzük. Az RSS csatornák tételeit időkorláttal tároljuk, így a hírfolyam mérete időben és tételszámban is korlátozott. Az oldal teljesen automatikus.
Az oldalon szereplő hírek más híroldalak hírcímei, idézetei így azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk! Kizárólag szabadon, a tulajdonos által publikált és ingyenes RSS csatornákat olvasunk, teszünk közzé. A tartalmak minden esetben az eredeti tartalomra mutató hivatkozással, forrásmegjelöléssel kerülnek megjelenítésre és a teljes tartalom csak az erediti helyükön olvashatók.

Trágár, rasszista, gyűlöletkeltő vagy megítélésünk szerint nem megjeleníthető csatornát nem teszünk közzé, kérelmet töröljük.

Kerüljük az ál, eltorzított, megtévesztő, a valóságtól elrugaszkodott, gyűlöletet keltő híreket készítő oldalakat, irányított, propaganda médiát.

Technikailag lehetetlen minden forrás tartalmát, változásait követni. Ezért semmilyen felelőséget nem vállalunk az eredeti helyről kiragadott cím, idézett részlet és kép tartalmáért. Mindazonáltal, amennyiben valamely hivatkozás címére, idézetére vagy képre helyreigazítást kér, ebben az esetben haladéktalanúl irjon nekünk. Azonnal intézkedünk!

Egyéb megkereséseket tudomásul vesszük, szükség esetén intézkedünk, de nem kívánunk reagálni. Megértésüket köszönjük!

Új csatorna hivatkozást I T T küldhet be. Amennyiben panasza van a meglévőkkel kapcsolatosan, kérjük azonnal jelezze nekünk a Kapcsolat oldalunkon és szükség szerint töröljük azt. Köszönjük!

Adomány : 1 Euró

Az oldal használata teljesen ingyenes. Az oldal üzemeltetése viszont költségekkel jár. Amennyiben alkalmasnak találja és lehetősége van támogatni oldalunk további működését, fejlesztését, abban az esetben az alábbi gombra kattintva adományával megteheti. Köszönjük!


Köszönjük a figyelmet!
Üdvözlettel:
VH Team